Kvinnor attraheras av mäns naglar – kosttillskott kan hjälpa


Kosttillskott man

Djungeln av kosttillskott för män är såväl tät som snårig. Det finns mängder av tillskott för män som syftar till att förbättra vår hälsa, men långt ifrån alla fungerar lika väl som utlovat. Med det sagt finns det även en rad olika produkter på marknaden som fyller en viktig funktion för många män. Du kanske själv tar omega-3, vitaminer, mineraler eller liknande som ett tillskott?

Multivitaminer, fiskoljor, probiotika och andra populära underkategorier till denna produktkategori utgör dessutom bara en del av marknaden. Lite i skymundan kan man även finna kosttillskott som är framtagna för mer estetiska ändamål. Detta gäller bland annat de produkter som är tänkta att påverka din hy, ditt hår och dina naglar i positiv riktning. I detta blogginlägg kommer jag avslöja hur dessa kan göra dig mer attraktiv för kvinnor.

Därför bör du som man vårda ditt yttre

Varför skulle du som man bry sig om ovan nämnda delar av kroppen – är inte en god allmänhälsa och stora, svulstiga muskler de enda yttre attribut som har någon betydelse? Nej, åtminstone inte om man ska tro vissa undersökningar där kvinnor har fått svara på vad de kollar på hos män.

Det har nämligen visat sig att andra, mindre uppenbara egenskaper värdesätts högt av det motsatta könet. Till exempel hör naglarna till en av de viktigaste delarna av kroppen att vårda om man ska tro dessa rön. Även en sexig frisyr uppskattas ofta av kvinnor. Frisk hy är en tredje egenskap som vanligtvis lyfts fram som något åtråvärt.

Så vi män kanske i större utsträckning borde ta till fasta på detta och lägga större vikt vid omvårdnaden av dessa kroppsdelar? Detta är förstås någonting som vissa tillverkare av kosttillskott har tagit fasta på. Som ett exempel har det svenska företaget Octean tagit fram en produkt vid namn Original Silicea MAN. Syftet med produkten är just att hjälpa män bibehålla en frisk och elastisk hy, starka naglar samt en tjock och vacker kalufs.

Det är sedan tidigare känt att luktsinnet till stor del styr vilka personer vi attraheras av och inte. Även färger har visat sig spela roll – till exempel tycks män i större utsträckning finna kvinnor som bär rött attraktiva. Men att ovanstående egenskaper hos män står högt upp på önskelistan hos kvinnor finner förmodligen många som något av en högoddsare.

Avslutande tankar

Om du som man vill upprätthålla en god hälsa är det viktigt att äta en varierad och näringsrik kost. Genom kosten bör du få i dig alla de vitaminer, mineraler och essentiella fettsyror som är nödvändiga för detta ändamål. Men det kan dock vara enklare sagt än gjort. Stress, dåliga matvanor och brist på fysisk aktivitet är faktorer som alla tre kan orsaka brist på vissa näringsämnen hos män.

Vi är alla unika och du behöver därför själv ta reda på vilka kosttillskott som fungerar bäst för just dig. Om du upplever att du skulle kunna förbättra hälsan på en viss del av din kropp, kan detta dock vara en bra utgångspunkt när det kommer till att komplettera kosten med tillskott.

Recent Content